2017 Lauren Arm
News
Bizarre

Vrouw met één arm deelt hilarische berichten

13-08-2017 11:58
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Hoewel de Amerikaanse Lauren vorig jaar haar linkerarm moest laten amputeren, besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten. Sterker nog: ze heeft een behoorlijke dosis zelfspot en deelt die maar al te graag op Twitter en Tinder.

Lauren kreeg vorig jaar een auto-ongeluk op haar scooter. Ze reed te hard, viel van haar scooter en raakte een verkeersbord, dat door haar arm sneed. Gevolg: een amputatie. Hoewel ze zich met één arm in het begin erg defensief en boos voelde, besloot ze zich later tot Twitter te wenden. Daar vond ze steun en deelde ze dingen die ze meemaakte. 

Maar daar bleef het niet bij. Ook in haar Tinder-omschrijving besloot ze haar humoristische zelfspot te delen. Zo valt daar onder meer in te lezen dat ze arms dealer is (wapenhandelaar), dat ‘hands down’ de beste catch op Tinder is en ze geeft zichzelf cijfers: ‘Gezicht 10/10, lichaam 9/10, persoonlijkheid 20/10 en armen 1/2’. De Tinder-bio gaat inmiddels het hele internet over en wordt massaal gedeeld. 

Of het Lauren iets heeft opgeleverd op de datingapp? Ja, maar daar doet ze niet zoveel mee. “Ik krijg veel matches en superlikes vanwege mijn bio, maar ik gebruik het voornamelijk voor de lol. Ik hoef nog niet echt iemand te ontmoeten”, aldus Lauren tegen Huffington Post.