2017 Amber Terwingen
News
Bizarre

Vlaamse tiener komt op voor homoseksuele vriend en krijgt klappen

07-09-2017 08:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Toen de homoseksuele vriend van de 18-jarige Amber Terwingen uit Maasmechelen werd lastig gevallen tijdens een feestje, besloot ze voor hem op te komen. Met alle gevolgen van dien: de tiener heeft er een gebroken tand, gebroken neus, gekneusde kaak én een gekneusde oogkas aan overgehouden.

Amber was met haar gay best friend op het feest Bal Tropical in Kaulille toen het gebeurde. “Ik ben door een aantal jongens in elkaar geslagen op Bal Tropical”, zo legt Amber uit op Facebook. “Dit kwam omdat ik mijn beste vriend, die homo is, verdedigde. Zonder geweld natuurlijk. Mijn neus is gebroken, er is een stuk van mijn tand af en mijn kaak en oogkas zijn gekneusd.”

Amber zoekt nu naar getuigen. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De ouders van het slachtoffer maken zich zorgen om hun dochter. “Het gaat niet goed met onze dochter”, vertelt moeder Miriam aan Nieuwsblad. “Het onderzoek loopt, maar de politie komt geen stap verder zonder getuigen.” Ze hoopt dat mensen die iets hebben gezien, met haar in contact willen komen. 

Newsroom