2016 Whatsapp
Technology
Apps

Verdwijnt WhatsApp binnenkort??

02-12-2016 15:25
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Tegenwoordig kunnen we amper zonder onze WhatsApp. Toch komt er voor sommige toestellen een einde aan de populaire chat-app. En let op, ook gebruikers van een iPhone of Android-toestel zijn de pineut!

WhatsApp zal namelijk op een aantal oudere toestellen gaan verdwijnen. De reden? “Deze mobiele apparaten bieden niet de mogelijkheden die we nodig hebben om de functies van onze app in de toekomst uit te breiden , aldus een woordvoerder van WhatsApp.

Mocht je nog in het bezit zijn van een iPhone 3GS, dan is het vanaf juni 2017 einde verhaal. Maar ook gebruikers van een iPhone 4, 4S of 5 moeten opletten. WhatsApp zal verwijderd worden op elk toestel dat nog gerund wordt door iOS6. Ben je een Android-liefhebber? Alle toestellen en tablets die gerund worden door Android 2.1 of 2.2 zullen ook afscheid moeten nemen. Ook de BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 en Nokia Symbian S60 worden getroffen. Belangrijk dus om de nieuwste update uit te voeren, wil je nog gewoon berichten kunnen versturen via WhatsApp.

Newsroom