2017 Tony Star
Entertainment
TV / Netflix

Tony Star over zijn naakte deelname in ‘Adam zkt. Eva’

17-05-2017 15:32
Geschreven door Karen Luiken
Comment

In het nieuwste seizoen van ‘Adam zkt. Eva’ gaat een aantal bekende Nederlanders naakt voor de liefde. Een van die bekende Nederlanders is dj Tony Star, bekend van ‘Oh Oh Cherso’. Hij heeft er alles voor over om een nieuwe vlam te vinden en gaat daarvoor zelfs in adamskostuum. Iets waar hij waarschijnlijk veel reacties op gaat krijgen, maar waar hij naar eigen zeggen niets om geeft.

Of hij het moeilijk vond om zijn kleren uit te trekken? Ja, dat dan weer wel. “Dat was een obstakel”, vertelt Tony volgens RTL. “Ik dacht: ik bluf me er wel even doorheen, ik doe mijn broek uit en ga ervoor. Tot ik op het vlotje op mijn Eva’s stond te wachten. Kan ik nog terug, schoot door mijn hoofd. Maar nee, je kunt niet terug. Ik ben in mezelf gaan praten: jij wilde die uitdaging uitgaan, zie het als een kans, zie het als een mogelijkheid. De vrouwen die er zo aankomen gaan het ook voor jou doen, heb er maling aan.”

En dat deed hij dan ook. “Ik heb tegen mezelf gezegd: luister, ik ga dit helemaal voor mij doen. Er ligt hier een prachtig eiland met alles erop en eraan. Het is toch achterlijk dat tegen te willen houden? Dus boxershort uit.”

Tony heeft wel eerst wat voorbereidingen getroffen, voor hij aan het avontuur begon. Zo viel hij acht kilo af om zich zelfverzekerder en fijner te voelen. 

Newsroom