2016 Ferre Vertessen1
Lifestyle
Fit & health

Tips om het sporten vol te houden

09-10-2016 16:12
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

De 16-jarige Ferre Vertessen maakt motivation movies op YouTube en laat op Instagram hij zijn fitness-progressie zien aan zijn 22k volgers. Speciaal voor TAGMAG verzamelde hij handige tips om het sporten vol te houden:

 1. 1

  Maak een foto van jezelf en hang die op een plek waar je elke dag komt, bijvoorbeeld aan je bed of naast de spiegel in de badkamer. Na een tijd zal je zien dat je veel progressie hebt gemaakt. In tussentijd kan je nog eens een foto maken zodat je een goede ‘voor en na’ hebt. Vergeet nooit vanwaar je komt!

 2. 2

  Zorg dat je vaste training-dagen hebt. Zo ga je minder snel het sporten of trainen skippen omdat je je bijvoorbeeld moe voelt of een dag geen zin hebt.

 3. 3

  Zorg dat je in een goede omgeving traint met vrienden die je steunen in alles wat je doet. Als er geen toffe mensen in je gym of sportclub zitten, zoek dan een andere club waar je wel vrienden kan maken.

 4. 4

  Luister tijdens het trainen naar motiverende muziek. Dat pept je op en je training zal ook sneller vooruit gaan. Ikzelf luister tijdens het trainen ook regelmatig naar motiverende speeches.

Newsroom