2017 Grads1
Lifestyle
Travel

The Graduates

Lloret de Mar

23-01-2018 07:44
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Honderden zesdejaars van over het hele land trekken deze zomer met The Graduates naar dé afstudeerbestemming bij uitstek: Lloret de Mar! En ja, wij zijn er ook weer bij met 2 van onze Insiders! Wie dat zijn vertellen we heel binnenkort!

Lees hieronder verder:

LLORET DE MAR, THE CITY THAT NEVER SLEEPS

Deze Spaanse stad staat synoniem voor een onvergetelijke vakantie. Overdag relax je met heerlijke cocktails in de hand op de hemelse stranden, genietend van de zwoele Spaanse zon. ’s Avonds ruil je de rust in voor zotte feestjes. In Lloret de Mar vindt er de beste clubs, bars en discotheken. Iedere avond nemen we één bepaalde top-discotheek over met The Graduates.

ACTIVITY PACK

In Lloret de Mar is er nog zoveel meer te doen dan zonnen en uitgaan! Met The Grads houden we ook een boat partyschuimparty, gaan we naar Barcelona en Water World, gaan we paintballen en op de banana boat...

YOUR STAY

De best gelegen appartementsgebouwen werden afgehuurd voor The Graduates. Ze zijn gelegen op of vlakbij The Strip van Lloret, de hoofdstraat met alle discotheken, en vlakbij 't strand: de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie!

WHEN?

We vertrekken op zondagavond 2 september 2018 met de bus uit Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven rond 21u. De terugkeer naar België staat gepland op zondagavond 9 september. Alle Graduates zijn op maandag 10 september in de voormiddag terug in België.

Alle info vind je terug op thegraduates.be! Wees er snel bij!

wanneer?

START

02-09-2018
19:00

einde

09-09-2018
22:00

praktisch

Lloret de Mar

prijs

Deelname:
390 euro

Activity pack:
79 euro