Instastory Surf 4
Lifestyle
Travel

Ga jij mee surfen met The Graduates en TAGMAG?

01-04-2018 00:00
Geschreven door Gianni Platti
Comment

Ga samen met The Graduates en TAGMAG surfen in één van de mooiste baaien van Spanje. Ga mee en ontdek dit stukje surfparadijs!

The Surf Lodge

Surfen of leren surfen staat centraal op deze trip! The Surf Lodge wordt jouw uitvalsbasis en ligt aan één van de beste surfspots van Spanje. Je kan rekenen op dé beste golven aan de Spaans Atlantische kust. Het is mogelijk om surfles te volgen op drie verschillende niveaus: beginner, intermediate & advanced. Surf gear (incl. wetsuit) krijg je gratis!

Activity Pack

In de omgeving van The Surf Lodge is er van alles te beleven. Je kan er nog een heleboel andere watersporten ontdekken, onder meer zeilen, stand up paddling, jetski,… Daarnaast zijn er ook nog heel wat unieke strandfeestjes die een hele week zullen plaatsvinden. 

Glamping

Glamorous camping. The Surf Lodge beschikt over ruime, comfortabele tipitenten! Je slaapt er niet op een mat of slaapzak, maar in echte comfy bedden uitgerust met zachte matrassen, kussens, elektriciteit én wifi. 
Elke ochtend word je wakker met prachtig zicht op zee waar je kan wachten op de perfecte golven.

When the sun goes down

Na het surfen én wanneer de zon ondergaat kan je relaxen in een grote centrale tipi waar je tot in de vroege uurtjes kan dansen en de heerlijkste, verse cocktails kan drinken. Dagelijks worden er zalige strandfeestjes met DJ’s en liveoptredens georganiseerd.

When

De bus uit België vertrekt op vrijdagavond 17 augustus (rond 20u) en komt aan op zaterdagochtend in Spanje. De bus keert terug op zaterdagavond 25 augustus en is in ons land op zondagochtend 26 augustus.

 
Weet jij al met welke surf chicks & beach boys je wil gaan? Check snel Surf Trip Graduates.