2017 Model Chloe
News
Bizarre

Ontvoerd model doet haar bizarre verhaal

08-08-2017 19:20
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Gisteren las je een verhaal over het Britse model Chloe Ayling dat in Milaan ontvoerd werd, in een tas gestopt werd en uiteindelijk bijna verkocht werd op het internet. Een verschrikkelijke gebeurtenis die niemand ooit mee hoopt te maken. De 20-jarige Chloe doet nu haar verhaal tegenover The Sun.

Het model vertelt dat ze dagenlang werd vastgehouden. Ze had enkel haar ondergoed aan. Haar handen en voeten zaten vastgebonden, ze wist niet hoe haar toekomst er verder uit zou zien. “Ik vreesde elke seconde voor mijn eigen leven”, aldus het model. 

Chloe’s manager moest 300.000 dollar betalen, anders zou ze verkocht worden via internet. Als seksslavin. “De meisjes die hij verkoopt, minstens drie per week, gaan naar Arabische landen”, vertelt Chloe. Het schijnt dat als de eigenaren uiteindelijk zijn uitgekeken op de meisjes, ze aan de tijgers worden gevoerd.

Na zes dagen kwam Chloe weer vrij. Naar eigen zeggen omdat ze de daders had verteld dat ze moeder was. Aan dit verhaal wordt echter nog getwijfeld…