2017 Nicole Kidman
Entertainment
Celebs

Nicole Kidman onherkenbaar op de rode loper

10-01-2017 15:19
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De jaarlijkse Golden Globes uitreiking is het evenement om te shinen. Zo was ook actrice Nicole Kidman uitgenodigd om te komen kijken wie er allemaal naar huis mocht gaan met zo'n gouden bolletje. Toen de actrice haar opwachting maakte op de rode loper, waren alle ogen op haar gericht. Niet om haar fantastische jurk, wél om haar wel zeer overdadige plastische chirurgische ingrepen...

“Nicole Kidmans huid ziet er plastic uit”, schreef een Twitter-gebruiker. “Heeft Nicole Kidman niet al genoeg ingrepen gehad? Yikes!” en “Nicole Kidmans wassenbeeld leek zo echt, tijdens de Golden Globes”, voegden andere twitteraars eraan toe. Zelf ontkende Nicole Kidman alles. Volgens haar is ze "puur naturel".


“Geen plastische chirurgie voor mij. Ik heb, jammer genoeg, botox geprobeerd, maar ik ben daar inmiddels helemaal mee gestopt en ik kan mijn gezicht eindelijk weer normaal bewegen. Ik draag zonnebrandcrème, ik rook niet en ik zorg goed voor mezelf”, vertelde ze eerder aan Instyle. 

Plastisch chirurg Dr. Mirwat Sami claimt echter dat de Australische wél aan zichzelf heeft laten sleutelen. Volgens hem heeft ze een mini facelift gehad en zorgt de botox ervoor dat haar kraaienpoortjes als sneeuw voor de zon verdwijnen, net als de rimpels tussen haar wenkbrauwen.

Wat denk jij?

#NicoleKidman's face shocks fans at the #GoldenGlobes Link in bio for her complete transformation! (: Getty Images)

Een foto die is geplaatst door Life & Style Weekly (@lifeandstyleweekly) op

Newsroom