2017 Metro Subway
News
Bizarre

Metroreizigers trekken zondag massaal hun broek uit

05-01-2017 18:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

In New York zijn ze even helemaal klaar met al die winterkleren. Klaar met warme broeken, klaar met saaie pantalonnetjes en klaar met dikke rokken. En daarom trekken duizenden New Yorkers aanstaande zondag allemaal massaal hun broek uit in de metro. Geheel in het kader van 'No Pants Subway Ride'. 

Alle deelnemende grappenmakers spreken met elkaar af om tegelijkertijd in verschillende metro's hun broek (of rok) uit te trekken. De rest van hun winterkleding houden ze gewoon aan. Daarbij natuurlijk een heleboel vreemde mensen verbaasd achterlatend. 

Mocht je aanstaande zondag nou toevallig in New York te vinden zijn: zorg er dan voor dat je om 3 uur 's middags aanwezig bent bij één van de zeven meetingpoints. Neem een rugzak en een metrokaartje mee. Daarna wordt je in groepen verdeeld en wordt je in een bepaalde metro gezet. Doe je broek een paar keer uit en that's all!

Na de grootschalige actie is er volgens Time Out New York nog een enorme afterparty met dj's, kunst en vééél meer. Bijzijn is meemaken!

Newsroom