2017 Mcdonalds Burger Eten
News
Bizarre

Medewerkers van McDonald's onthullen heel gemeen trucje

11-09-2017 19:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na het lezen van dit artikel denk je nooit meer hetzelfde over McDonald’s. Het schijnt namelijk dat klanten van het fastfoodrestaurant expres minder frietjes krijgen dan verwacht. Dat beweren althans verschillende medewerkers op Reddit.

In het kader van het onderzoek ‘What did your job ask you to hide from customers’ verklappen verschillende mensen dat er een slimme manier is om ervoor te zorgen dat je niet de hoeveelheid friet krijgt dan je hoopt te krijgen. Zo vertelt een medewerker bijvoorbeeld: “Ik werkte bij McDonald’s en ze leerden mij hoe ik de kartonnen frietbakjes zo kon knijpen, dat het leek alsof ze vol zaten. Maar eigenlijk zaten ze helemaal niet vol.” Een ander is het niet helemaal eens met die werkwijze en zegt volgens Metro: “Ik haatte die oefening en ik weigerde om het te doen. Ik ben nooit ontslagen, maar kreeg het wel voor elkaar om vaste klanten te krijgen die iedere keer aan mij vroegen wanneer ik weer moest werken.” Zodat hij dus op een eerlijke manier hun frietbakjes kon vullen 😉.

Zoals we al verwacht hadden, beweert McDonald’s dat het allemaal niet waar is. “Er zijn geen geheime trucs. Onze medewerkers werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste ervaring in onze restaurants hebben.” 

Newsroom