2017 Neven Instagram
News
Bizarre

Man geplaagd met permanente erectie na neuscorrectie

10-09-2017 08:31
Geschreven door Christophe Moons
Comment

De 45-jarige Kroatische stylist Neven Ciganovic heeft al een dozijn aan plastische ingrepen achter de kiezen, maar vond onlangs dat zijn neus toch ook nog een kleine correctie kon gebruiken.

Tijdens de operatie liep het helaas mis. Plots kreeg Neven een erectie... die niet meer weg ging! Jep, priapisme heet zoiets, het hebben van een zeer langdurige erectie van de penis, ook wanneer de persoon niet seksueel opgewonden is.

"Ze hadden mij tijdens de operatie iets gegeven waar ik slecht op reageerde", verklaart de Kroaat die intussen van zijn erectie verlost is, maar nog maanden problemen zal ondervinden.

Internationaal doorbreken

Neven liet zich niet alleen plastisch bewerken, hij heeft ook tientallen tatoeages op z'n lichaam en is naar eigen zeggen rijp voor een internationale carrière. "In Groot-Brittannië heeft men onlangs een documentaire over mij gemaakt, ik denk dat ik binnenkort internationaal kan doorbreken. Ik kijk er naar uit om een film over mijzelf te maken."

Voor de criticasters heeft Neven nog een duidelijke boodschap: "Veel mensen zeggen mij dat ik er beter uitzag voor ik al die plastische ingrepen liet doen, maar wie zag er niet beter uit op z'n twintigste?! Ik heb liever dat de mensen mij haten om wie ik ben, dan dat ze van me houden om wie ik niet ben."

Amen.

Newsroom