2017 Paranormal
News
Bizarre

Man deelt paranormale activiteiten live op twitter

13-08-2017 12:30
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Het is je ergste nachtmerrie: wakker worden in het midden van de nacht en een dood jongetje aan je bed zien staan. Het perfecte scenario voor een goede horrorfilm, maar blijkbaar wél realiteit voor Adam Ellis…

"Mijn appartement is momenteel behekst door de geest van een dood kind en hij probeert me te vermoorden", tweet Adam. Sinds dat moment houdt hij alle paranormale activiteiten in zijn appartement zorgvuldig bij en doet hij een live-verslag iedere keer er iets engs gebeurt. 

"Hij verscheen eerst in mijn dromen, maar ik denk dat hij nu de oversteek naar de echte wereld heeft gemaakt. Toen ik hem voor het eerst zag, had ik slaapverlamming en zag ik een kind zitten in een groene schommelstoel, aan het voeteinde van mijn bed", vertelt Adam in zijn tweede Tweet. "Hij had een groot, misvormd hoofd dat ingedeukt was langs één kant. Ik heb geprobeerd het te tekenen."

Een paar dagen later had de man uit New York opnieuw een vreemde droom. "Ik zat in de bibliotheek en er kwam een meisje naar mij toe. ‘Je hebt Dear David gezien, niet?’ Ik vroeg: ‘Wie?’ en ze zei ‘Dear David. Je hebt hem gezien. Hij is dood. Hij verschijnt alleen om middernacht. Dan kan je hem twee vragen stellen als je eerst ‘Dear David’ zegt.’ En dan waarschuwde ze me nog: ‘Maar stel hem nooit een derde vraag, of hij vermoordt je'."

"In één van mijn volgende dromen zag ik David terug. In dezelfde setting. Ik lag in bed en hij zat in de schommelstoel bij het raam naar mij te staren. Ik zeg ‘Dear David, hoe ben je gestorven?’ en hij antwoordt: 'Een ongeval in de winkel'. Ik vraag: ‘Dear David, wat is er in de winkel gebeurd?’ en hij gromt. ‘Iemand duwde een rek op mijn hoofd'. Ik sta stijf van de angst. ‘Wie heeft dat rek op je hoofd geduwd?’, vraag ik, maar David antwoordt niet. Ik realiseer me plots dat ik de derde vraag heb gesteld en dat dat niet mocht. Op dat punt word ik wakker, in doodsangst."

Na die droom ging Adam op onderzoek uit, zo laat hij zijn volgers weten. "De volgende dagen heb ik alle doden uit de stad gegoogeld, maar ik kon geen enkele David vinden die in een winkel was overleden. Ik probeerde zelfs variaties uit: Daniel, Dylan, Devon. Niets te vinden."

Toen bleef het even stil. Hij besloot ook het appartement boven hem te kopen: “Het is groter dan het mijne, dus ik beslis te verhuizen. Nog een maand of twee gaan voorbij zonder dat ik nog iets van Dear David hoor. Ik denk dat hij me kwijt is, omdat ik ben verhuisd. Maar sinds kort gebeuren er vreemde dingen. Al vier nachten verzamelen mijn katten exact om middernacht bij de voordeur en zitten ze gewoon te staren. Alsof er iets aan de andere kant zit." 

Ondertussen zijn er echt al veel mensen die Adams verhaal volgen online. Wat denken jullie? Is het echt of nep?