2017 Ken Barbie
News
Bizarre

Levende Ken komt kilo's aan voor perfect achterwerk

02-01-2017 14:09
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De bekendste levende look-a-like van Ken (van Barbie) gaat verder en verder. Hij is al ontelbaar veel cosmetische ingrepen ondergaan en is ook nu weer van plan een bezoekje te brengen aan de plastisch chirurg. Daar ging dit keer echter wel wat voorbereiding aan vooraf: hij moest eerst 12 kilogram aankomen, voordat hij weer onder het mes kon.

Want wat gaat Rodrigo Alves aka Ken laten doen? Liposuctie dit keer. Daar moest hij alleen wel wat voor aankomen, zodat het extra vet in zijn achterste kan worden gepompt. Rodrigo at de afgelopen paar maanden cake, puddings en andere ongezonde dingen om de 3000 calorieën per dag aan te kunnen tikken. Inmiddels is hij ruim 12 kilo zwaarder en kan de zoveelste operatie beginnen. Volgens Metro wordt het aangekomen vet uit zijn rug, taille en dijen gehaald, om het vervolgens in zijn billen te plaatsen.

Of de levende Ken zenuwachtig is voor zijn komende operatie? Waarschijnlijk niet. De 33-jarige heeft al ruim 400.000 euro uitgegeven aan in totaal 46 plastische ingrepen. Daaronder vallen onder andere liposuctie, sixpax-implantaten en botox. In 2017 staat bovendien ook nog een neusjob op de planning.  

Newsroom