2017 Laundry Day
Entertainment
Festivals

Laundry Day Festival viert 20e verjaardag

Linkeroever, Antwerpen

16-06-2017 12:54
Geschreven door Simon Smetryns
Comment

Het is aftellen naar 2 september, want dan gaat op de Middenvijver in Linkeroever (Antwerpen) de 20e editie van Laundy Day Festival door.

De line-up is compleet en de spectaculaire live-stage is in aanbouw. En omdat het festival dit jaar twintig kaarsjes mag uitblazen, heeft het heel wat bijzondere surprises in petto voor de muziekliefhebber.

De headliner van het festival is ongetwijfeld Bazart. Maar beruchte en beroemde DJ’s zoals Tout Va Bien, The Magician, Warhola, Body & Soul NY, Blawan, Len Faki, Kölsch, Speedy J, Stephan Bodzin, DJ Craze, Lil Kleine, Lefto, TLP en tal van anderen zullen de muziekliefhebber ook absoluut weten te bekoren.

Dankzij de spectaculaire productie setting van 200 omgebouwde zeecontainers zal de festivalbezoeker een 360° beleving gegarandeerd worden én geen enkele performance hoeven te missen die afwisselend op één van de negen unieke podia gegeven zal worden.

Om hun twintigste verjaardag te vieren, wil Laundry Day Festival ook iedereen trakteren op een lekker stukje taart. Op zondag 20 augustus zal de organisatie samen met de Vlaamse Bakkerijfederatie proberen om het wereldrecord van de grootste taart te verbreken. Bovendien worden alle muziekliefhebbers en buurtbewoners die dag uitgenodigd om gratis een stukje taart te komen eten én in première de spectaculaire stages van het festival te komen bewonderen.

Wil je Laundry Day Festival niet missen? Dan kan je vanaf vandaag tickets bestellen.

wanneer?

START

02-09-2017
12:00

einde

02-09-2017
23:45

praktisch

Middenvijver
Blancefloerlaan
Linkeroever, Antwerpen

prijs

VVK:
49 euro

VIP in VVK:
89 euro