2017 Karendamen Album
Entertainment
Celebs

Karen Damen krijgt eigen solo-album en tv-programma

09-01-2017 12:04
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Karen Damen zit niet stil. Momenteel schittert ze op het toneel in 'Blind Date', maar ze heeft ook al verdere plannen voor de toekomst...

Karen zelf wil er nog niet veel over praten, maar in een interview met Het Nieuwsblad vertelt ze al een beetje over haar solo-album dat er in 2017 moet komen:
"Alles werd 17 jaar lang voor mij geregeld, en nu moet ik dat ineens zelf doen." Ze lost dat op door zich te omringen met de juiste mensen, waaronder verschillende van haar muzikale helden. "Ik wil niet zomaar iets uitbrengen om niet vergeten te worden, het moet een album zijn dat echt de moeite is."


Onder meer Tourist LeMC en Joost Zwegers, maar ook Max Colombie van Oscar And The Wolf, Tom Barman van dEUS, John Miles jr. en Ozark Henry zijn al mogelijke kandidaten om mee samen te werken.


Waarschijnlijk zal de release van haar album ook gepaard gaan met een spetterend nieuw programma op tv: "Het gaat heel veel méér zijn dan een plaat", vertelde Karen met een big smile. SBS plant enkele programma's rond het voormalige K3-lid, en het zou goed kunnen dat de opnames van haar nieuwe plaat daar een van zullen zijn.

Karen, wat een topwijf!