2017 Haar Kapsel
News
Bizarre

Kapper geeft depressieve tiener geweldige make-over

13-08-2017 11:44
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Toen kapper Kayley Olsson een depressief meisje met een kapsel vol klitten in haar stoel kreeg, besloot ze haar flink te verwennen. Met een geweldige make-over als resultaat.

Kayley was op een doodnormale dag aan het werk toen het depressieve meisje in haar stoel kwam zitten. De 16-jarige tiener bezocht de kapper omdat ze op de schoolfoto moest. Ze vertelde Kayley dat ze al jarenlang depressief is en dat ze op een bepaald moment alleen nog maar in bed lag. Het enige wat ze deed was naar de wc gaan. Haar haar borstelen zat er niet in.

En dat was te zien: het kapsel van het meisje zat vol met klitten. Zo vol, dat de tiener de kapper vroeg om alles maar af te scheren. Maar dat liet Kayley niet gebeuren. “We hebben er alles aan gedaan om dit meisje haar haar te laten behouden”, vertelt ze. Dertien uur lang waren Kayley en een collega bezig. Dertien uur, verspreid over twee dagen. Waarvan ze tien uur bezig waren met het ontklitten van de haren.

De vier uur daarna besteedden ze aan het in het model brengen van het kapsel. En da’s gelukt. Kapper Kayley heeft het prachtige resultaat op Facebook gedeeld en vliegt inmiddels het internet over. De post is al meer dan 72 duizend keer gedeeld en heeft al meer dan 181 duizend likes.