2016 Cruiseship Ark
Lifestyle
Things to do

Je kunt komende zomer vier dagen feesten op een cruiseschip

17-12-2016 15:26
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Plannen maken voor de zomer kan altijd. Ook al is de winter nog niet eens aangebroken. En mocht je nou inderdaad al bezig zijn met het regelen van je vakantie: we hebben een geweldige tip! Schijnt namelijk dat er komende zomer een festival komt dat plaatsvindt op een enorm cruiseschip. Say what!?

Het festival begint op 31 augustus 2017 en duurt vier dagen. Genoeg tijd dus om een van de grootste cruiseschepen ter wereld (‘The Freedom of the Seas’) te ontdekken. Dat is namelijk waar het feest wordt gehouden. Op een boot, midden op zee, ergens bij Spanje.

Het feest krijgt de naam ‘The Ark Cruise’ en start in Barcelona. Vervolgens wordt met de boot naar Ibiza gevaren, om dan naar Marseille en tot slot weer naar Barcelona te gaan. Ondertussen kun je feesten op één van de zes stages aan boord. Samen met 50 artiesten en een gast of 4000. Lijkt dat je wat? Dan moet je wel effe je spaarrekening erbij pakken. Of je ouders lief aankijken. Een kaartje kost namelijk 549 euro. Oh, en ook niet geheel onbelangrijk: je moet minstens achttien jaar oud zijn om aan boord te mogen.