2017 Dog Face
Technology
Apps

Honden krijgen massaal een profiel op sociale media

01-02-2017 12:00
Geschreven door Arno Tierens
Comment

Als je thuis een hond hebt rondlopen, is de kans groot dat je er een foto van gedeeld hebt op Facebook. Maar zou het niet beter zijn als je trouwe viervoeter zijn eigen profiel heeft op sociale media?

Tegenwoordig bestaat er een gratis platform, Peppastar, exclusief voor honden. Hiermee kunnen baasjes communiceren vanuit het perspectief van hun hond.

De initiatiefneemster is Layla Tariq (35): "Peppastar-community is een soort Facebook, maar dan voor honden. Het kan je helpen bij het creëren van een rijk sociaal leven voor je hond. We merken dat er veel behoefte naar is."

Linda, baasje van Benji, reageert enthousiast: "Niet alleen mijn hond Benji heeft hierdoor meer sociale contacten, maar ik ook. Onlangs is Benji uitgenodigd voor een hondenverjaardag door een vriendje in de buurt."

Naast de website is het ook mogelijk om je aan te melden via de Peppastar-app. De app is sinds december 2016 gratis te downloaden voor Android via Google Play. In het eerste kwartaal van 2017 zal de app ook beschikbaar zijn voor iOS-apparaten.

Newsroom