'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Lindsay Lohan en Rachel McAdams zien vervolg op 'Mean Girls' wel zitten!

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 10:07

Lindsay Lohan en Rachel McAdams hebben volgens bronnen interesse in een vervolg op 'Mean Girls', zelfs twintig jaar na de originele film.

Volgens bronnen zou Lohan graag nog een keer in de huid van Cady kruipen, en heeft ze een goede band met haar voormalige castleden. McAdams, die Regina speelde in de film, zou ook geïnteresseerd zijn, zolang 'alles wat haar voorgelegd wordt logisch is.'

Lohan heeft eerder het Mean Girls-universum opnieuw bezocht als Cady in een opvallende Walmart-commercial afgelopen november, samen met 'Karen', 'Gretchen', 'Damien' en 'Kevin G'.

Het lijkt erop dat veel van de originele castleden warmlopen voor een vervolg. In een interview in 2022 spraken Lindsay Lohan en Amanda Seyfried al over de mogelijkheid van een Mean Girls 2. McAdams heeft tijdens de 'Heroes of Health: COVID-19'-livestream ook laten vallen dat het haar wel leuk lijkt om te zien waar Regina George, haar personage, na al die jaren beland is.

Onlangs werd 'Mean Girls: The Musical: The Movie' uitgebracht, waar Renée Rapp in de huid kroop van Regina George. De film vertelde het originele verhaal, maar dan in musical-vorm.

Een vervolg op het verhaal is dus nog steeds een optie... Grappig dat iedereen collectief vergeten blijkt te zijn dat er in 2011 al een 'Mean Girls 2' uitgebracht werd. Oeps!

Shrek verdwijnt van Netflix en Streamz

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 08:33

Slecht nieuws voor Shrek-fans! De films verdwijnen deze maand van Netflix en Streamz. Je hebt nog tot 17 mei om de avonturen van de groene Oger en zijn vrienden (nu ja, vrienden...) te bingen.

De film, die een cult classic is geworden sinds de release in 2001, is geliefd bij jong en oud vanwege zijn humor, hartverwarmende boodschap en iconische personages. Helaas moeten Netlix-abonnees nu afscheid nemen van Shrek, Fiona, Donkey en de rest van de sprookjesfiguren.

Ontdek meer