Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM en Streamz

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Muziek Harry Styles en Billie Eilish terug op TikTok

Karen Luiken-03 mei 2024 om 06:58- Foto:

Reuters

De kans is zeer aanwezig dat de muziek van Harry Styles en Billie Eilish binnenkort weer op TikTok te vinden is. Hun nummers werden eerder dit jaar van het platform verwijderd.

Universal Music Group, het muzieklabel van Harry en Billie, haalde in februari de muziek van de artiesten van TikTok omdat er geen deal met het platform kon worden gesloten. ByteDance, het bedrijf achter TikTok, zou volgens het label geen eerlijke prijs willen betalen voor de muziekrechten. TikTok ontkende dat.

Een paar maanden later is het Universal Music Group en TikTok toch gelukt een nieuwe overeenkomst te sluiten. Met als zeer waarschijnlijk gevolg dat de liedjes van Harry en Billie binnenkort weer op het platform verschijnen. Wanneer dat gebeurt, is nog niet bekend.

Jenna Ortega niet te horen in vervolg animatiereeks 'Jurassic World'

Karen Luiken-03 mei 2024 om 06:50

Jenna Ortega keert niet terug in ‘Jurassic World: Chaos Theory’, de geanimeerde vervolgreeks op ‘Jurassic World: Camp Cretaceous’. Dat meldt Deadline.

Jenna leende tussen 2020 en 2022 voor vijf seizoenen van ‘Camp Cretaceous’ haar stem uit voor het personage van Brooklynn, maar dat zal ze helaas niet meer doen voor het vervolg. Haar naam staat niet vermeld in de nieuwe trailer van ‘Chaos Theory’, die deze week door Netflix is gedeeld. Ook is Brooklynn nergens in het filmpje te zien.

Volgens Deadline gaat de reeks verder zonder Brooklynn, die gedood zou zijn bij een dinosaurusaanval. ‘Chaos Theory’ moet later dit jaar verschijnen.

Ontdek meer