Drama in YouTube-land: Gio is terug single!

30-07-2017 21:13
Door Dieter Blarinckx
Comment

In de zomer sprankelen de liefdesgevoelen volop, maar dat heeft ook een keerzijde, soms gaan er al eens koppels uit elkaar. En nu is het even groot liefdesdrama op YouTube want Gio (Giovanni Latooy) is terug single! 

Gio was anderhalf jaar lang samen met Juultje Tieleman en het koppeltje was super gelukkig en deed alles samen. Toch werd afgelopen week al duidelijk dat er iets mis was. De twee hadden namelijk alle foto's van hen samen gewist op social media. Afgelopen weekend kwam er dan eindelijk duidelijkheid: ze zijn uit elkaar…

"We hadden eigenlijk een hele leuke relatie. Het was super-oké, maar het is over tussen Juul en mij", vertelt Gio met tranen in zijn ogen. Wat er precies is gebeurd, wil de vlogger niet vertellen. "Er zijn dingen gebeurd, dat ging voor mij te ver. Toen heb ik gezegd: we stoppen ermee. Je haat elkaar niet ineens na anderhalf jaar. We houden nog steeds van elkaar, op een andere manier waarschijnlijk. Maar het is wel rot om te beseffen dat de persoon waarmee je grote dromen had in een klap wegvalt. Dat is moeilijk."

Vele sterkte Gio!