2017 Iphonex
Technology

Dit zijn de nieuwste iPhones van Apple

12-09-2017 20:39
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Yes, eindelijk. Na maandenlang geteisterd te worden door spoilers op internet is het nu eindelijk officieel: dit is de nieuwe iPhone. Deze avond omstreeks 19u werd in Cupertino, Californië de jaarlijkse Keynote van Apple gehouden. Op deze keynote stelt Apple haar nieuwste snufjes voor, waaronder ieder jaar de Apple Watch, de nieuwe software iOS, de nieuwe apple TV en jawel, ook de nieuwe iPhone.

Het nieuwste (en duurste) speeltje van Apple zal bestaan uit 3 versies: de iPhone 8, 8 Plus en X. Aan de 8 en 8 Plus is niet zoveel veranderd, het is de X die doet verbazen. 

Er werden al wekenlang foto’s gepost van de nieuwe iPhone en nu kunnen we dan ook met zekerheid zeggen dat ze niet allemaal even correct waren, maar toch, sommigen hadden het wél bij het juiste eind.

De iPhone X heeft geen homebutton meer, maar wel Face ID (ja je ontgrendeld je iPhone dus voortaan met je gezicht) én je kan eindelijk opladen zonder kabel! Maar het leukst? Het fantastische scherm!

Voor deze nieuwe speeltjes ga je wel een serieuze duit in het zakje mogen doen. De goedkoopste nieuwe iPhone heb je voor 799 dollar... Wanneer ze naar België overvliegen kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, eerst is natuurlijk Amerika aan de buurt.

Meer info op de website van Apple.

Newsroom