2017 Tinder
Technology
Apps

Dit is een hartverscheurend Tinderverhaal

06-01-2017 17:23
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Tinderdaten is niet eenvoudig, dat weten we allemaal. Maar dit verhaal is toch wel héél bijzonder:

Een 50-jarige man deelde zijn verhaal op het forum ‘Tinder Horror Stories’ van Reddit. Hij begint zijn verhaal door te zeggen dat hij op zijn 50ste vrijwel onaantrekkelijk is, maar – om wat voor reden dan ook – een knappe jonge dame van een jaar of 30 toch met hem begon te chatten op Tinder. De twee gingen op date en dat ging meteen goed: “Ze was zo prachtig dat ik even stopte met ademen. We hadden een zeer geslaagde date, het gesprek kwam goed op gang en zij leek er ook van te genieten. We begonnen elkaar elke dag te zien en ik ontwikkelde inmiddels sterke gevoelens voor haar."

"Maar…Toch was er iets mis. Ik had een vreemd voorgevoel dat ze iets aan het verbergen was. En toen gebeurde het eindelijk. We waren samen in een bar. We hadden een leuke tijd, maar ze leek afgeleid. Terwijl we weggingen, draaide ze zich naar me toe en zei: 'We moeten praten.'”

“Ze begon te zeggen dat ze sterke gevoelens voor me had ontwikkeld, maar dat er iets was dat ik moest weten en wat me van gedachten kon veranderen over het voortzetten van deze relatie. Zoveel scenario’s gingen er door mijn hoofd. Is ze getrouwd? Is ze een crimineel? Ze keek me aan, met een traan in haar oog, en vertelde me dat ze in fase 4 van borstkanker zat.” 

De vrouw had immers ongeveer drie jaar geleden succesvol borstkanker overwonnen, maar de kanker was jammer genoeg teruggekomen. 

“Ze zou over twee weken met chemotherapie gaan beginnen. Ze zei vervolgens dat ze het zou begrijpen als ik me wilde omdraaien en wegrennen, en dat ze dan niet anders over me zou denken. Maar ik kon alleen maar denken aan wat een geweldige vrouw ze was en ik voelde me vereerd dat ze deze reis met mij wilde nemen. Ze overleed 9 maanden geleden, 15 maanden nadat we elkaar hadden ontmoet. Ik ben door haar een veel betere man geworden. Ik hou van je en ik mis je zo erg, Genny!”, eindigt de man zijn verhaal. 

Zijn die zakdoeken in de buurt??

Newsroom