2016 Tinder Match
Technology
Apps

De 'do's & don'ts' volgens Tinder-CEO

19-12-2016 21:17
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Wie van jullie zit er nog op Tinder? We weten dat de grote hype rond deze populaire datingapp wat over is, maar de grote baas van Tinder himself gaf onlangs leuke do’s en don’ts voor zijn app. Let maar eens goed op! 

"Eigenlijk begint het allemaal met je bio", deelde hij onlangs in een interview. "Dit geldt vooral voor mannen, vrouwen willen graag wat meer van iemand weten. De kans dat een vrouw naar rechts swipet bij een man zónder bio, is maar één procent." Jongens, vul dus maar zo snel mogelijk die bio in! 

Meisjes moeten zich daarentegen realiseren dat niet elke match een echte match is. Wat voor een vrouw een red flag zou moeten zijn? Zijn profiel vol shirtless gymselfies bijvoorbeeld. “De ultieme no no”, zegt Rad.

Wat voor foto’s nemen we best? Het belangrijk dat je een hoofdfoto kiest waarop je lacht. Rad: "En als je ook nog eens een felle kleur draagt, val je extra op." Uit de categorie mooi meegenomen: die pica hoeft echt niet overmatig gestileerd te zijn. "Modellenshots werken niet op Tinder", aldus Rad. "Gewoon écht niet.”

Wie weet heb je nu wel sneller dan je denkt nog een date voor de feestdagen!

Newsroom