09
Entertainment
Festivals

Crammerock 2017: deze 5 namen moet je écht zien

28-08-2017 22:10
Geschreven door Gelein
Comment

Ga jij dit weekend naar Crammerock in Stekene? Jij gelukzak! Want dat betekent dat jij zéker naar deze acts gaat. Of niet?

1. Steve Aoki

Beatje dabei? Deze Amerikaanse electrohouse-dj stond in juli nog op de main stage van Tomorrowland, vrijdagnacht om 2u30 op de Main South. Slapen kan altijd nog.

2. Coely

De Antwerpse Coely Mbueno is de Belgische koningin van de live-muziek. Niet twijfelen, haar moet je gewoon gezien hebben. Zondag om 17u05 is de Main South de place to be. Krijg je geen genoeg? Ren dan na de show naar de Club, daar begint aansluitend haar beste vriend DVTCH NORRI$. En soms doet Coely vrolijk mee.

3. Boef

De Nederlandstalige rapper van Franse afkomst ken je van ‘Habiba’, maar heeft ook nog pareltjes als ‘Slapend Rijk’ en ‘Wejoow’. Op het Sfinksfestival werd zijn optreden gestopt omdat het té druk werd. Maar “Waarom stress je mij a zina”, zondag om 16u30 probeert hij het gewoon opnieuw in de Club. Kom een half uurtje eerder, dan pik je Jebroer ook nog mee.

4. Woodie Smalls

‘Pass the Dutch’ is z’n grootste hit in België, maar de rapper uit Sint-Niklaas is vooral buiten Europa populair. In Amerika stond hij op hetzelfde festival als Lil Wayne en Anderson .Paak, dus we gokken dat dit één van de laatste keren is dat je hem hier nog live kan zien… Afspraak op vrijdag om 17u30 bij Main South.

5. Noisia

Heb je je dansbenen nog aan? Schud ze los op zaterdag om 00u00 in de Club want daar komt dj-trio Noisia hun drum ‘n bass draaien. Of misschien gooien ze het over een andere boeg: ze maakten immers ook al de hiphopbeats voor Kraantje Pappie. Laat je verrassen!

Sh*t heb jij nog geen kaartje? Geen zorgen! Op de FB van Crammerock zijn er nog twee combitickets mét camping te winnen! Wel opschieten, je kan maar tot woensdag 12u meedoen.

OTHER ARTICLES