2017 Bellathorne Selfie
Entertainment
Celebs

Bella Thorne post trotse selfie mét acne

10-01-2017 12:06
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Op sociale media komen we altijd dé perfecte seflies tegen. Mensen die hun fitte lichaam tonen, mensen die stoefen met make-up en kapsels, noem maar op. Toch posten celebs af en toe ook eens een échte selfie, zonder make-up. Want ja hoor, ook zij hebben soms een baaldag...

Bella wil met haar foto een statement maken. En dat heeft ze zeker gedaan. Ze postte een foto waar ze trots haar acne toont:

“Real skin alert! Het is geen geheim dat ik problemen heb met acne. De ene dag zie je het beter dan de andere. Ik ben er zeer bewust van en voel me er soms erg slecht over. Maar zo hoort het niet te zijn. Het is normaal om acne te hebben, iedereen heeft het. Het is alleen dat onze maatschappij en social media er zo’n ding van maken en ons continu vertellen dat we een perfecte huid moeten hebben. Ik vertel jullie nu dat ik er voortaan lak aan zal hebben. Ik laat mijn huid zien zoals-ie echt is en het maakt me niet wat iedereen daarover te zeggen heeft”, schrijft ze op een krachtige manier bij de foto.


Dank je Bella!