2016 Bella Thorne Instagram
Entertainment
Celebs

Bella Thorne in nauwe schoentjes na driehoeksverhouding

23-12-2016 07:36
Geschreven door Christophe Moons
Comment

Wow, toen we deze ochtend wakker werden, wisten we niet goed wat te denken toen we Twitter openden. Charlie Puth, de zanger van 'We Don't Talk Anymore' (met Selena Gomez, nvdr.), had niet op een tweet gekeken en zag het duidelijk niet meer zitten.

First things first: Charlie werd onlangs met Bella Thorne gespot op een romantisch uitje op het Jingle Ball in Miami. Dat was big news, want niemand wist dat Bella en 'Teen Wolf'-acteur Tyler Posey uit elkaar waren?! Twee dagen voordien liet Tyler in een interview namelijk nog weten "gelukkiger dan ooit te zijn met Bella".

"Wist van niets"

Big news ook voor Charlie, die dus gisteren Twitter inschakelde om zijn excuses aan te bieden aan Tyler. "Sorry, ik heb veel zaken verpest, ik zou het begrijpen als we geen vrienden kunnen zijn", adresseerde hij aan "je weet wel wie je bent". Toen enkele fans verbaasd reageerden, schiep iemand duidelijkheid: "Bella was met Tyler toen ze begon te daten met Charlie en nu is Tyler daar achter gekomen."

"Zij had me verteld dat het gedaan was tussen hen, dit is allemaal nieuw voor mij", reageerde Charlie op zijn beurt. "Ik wil gewoon vrede voor ons allemaal en wil hier niets meer mee te maken hebben", besloot hij even later.

"Gewoon vrienden"

En jep, intussen reageerde ook Bella op - hoe kan het ook anders - Twitter. Eerst door enkele foto's van zichzelf en Tyler te posten met als caption "Even herinneringen ophalen", daarna met de droge boodschap: "Tyler en ik zijn twee weken geleden uit elkaar gegaan en Charlie en ik zijn niet meer dan vrienden." Euh, vreemde combi van tweets én... over dat "vrienden zijn" dacht Charlie duidelijk anders?!

Check alle tweets hieronder.

Newsroom