2016 News Dubbelgangers
News
Bizarre

Amerikaanse tiener loopt dubbelganger tegen het lijf

08-01-2017 15:56
Geschreven door Kirsten Goedgezelschap
Comment

De Amerikaanse Santana Gutierrez (17) ging naar de Applestore in het winkelcentrum in San Diego toen ze aangesproken werd door een wel héél bekend iemand. Namelijk een tweede versie van haarzelf. 

Santana werd aangesproken door een meisje, Isobel, dat in het winkelcentrum aan het werk was voor het goede doel. En de gelijkenis tussen de twee is wel héél treffend. Ze namen een foto met z'n tweeën en deelden die op Twitter. De foto ging meteen viraal. Santana’s tweet is al meer dan 36.000 keer geliket en meer dan 21.000 geretweet.

Wat ze allebei niet gedacht hadden is dat ze nog dubbelgangers zouden hebben. Zo reageerde iemand dat ze een vriendin had die ook sprekend op de meisjes lijkt. Kort daarna volgden nog reacties en foto's van andere meisjes die ook op hun lijken.

Om het toch zeker te weten liet Santana de foto’s aan haar ouders zien voor een eventuele verklaring. Maar ook zij stonden met hun mond vol tanden. Er zou geen familieband zijn volgens haar ouders. Santana en Isobel hadden hun nummers al uitgewisseld na hun kennismaking, maar ze hoopt ook met de anderen contact te maken. "Het zou geweldig zijn mochten we eens allemaal samen kunnen afspreken", zegt Santana.

Newsroom