2017 Liam Miley Cyrus
Entertainment
Celebs

Aha, dus dáárom zijn Miley en Liam nog niet getrouwd

12-08-2017 10:59
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Liam Hemsworth en Miley Cyrus werden onlangs gespot met een ring om díe vinger. Iedereen dacht dat ze in het geheim getrouwd waren, maar dat is schijnbaar niet het geval. Het zou slechts gaan om ‘promise rings’.

Liam en Miley hebben honderden redenen om te gaan trouwen. Ze zijn hopeloos verliefd op elkaar, hartstikke gelukkig en hebben zelfs al geïnvesteerd in trouwringen. Maar waarom hebben ze het ja-woord dan nog niet gegeven? Hollywood Life heeft het verlossende antwoord: “Miley en Liam zijn gelukkiger dan ooit en dat heeft alles te maken met hun liefde”, aldus een bron. “Ze genieten ervan om tijd met elkaar door te brengen en hun aantrekkingskracht was nog nooit zo sterk. Zowel binnen als buiten de slaapkamer. Ze hebben geen haast om deze status in hun relatie te veranderen.”

Dat gezegd hebbende, hebben de twee wel al allerlei wilde plannen voor hun huwelijk. Zo denken ze eraan om op het strand van Malibu of Australië te trouwen. “Wanneer de tijd rijp is, geven ze een episch huwelijksfeest voor hun vrienden en familie. Maar voor nu ligt de focus op het geluk in hun relatie en hun carrières.” 

Newsroom