2016 Bab Buelens
Entertainment
Celebs

7 snelle examenvragen: Bab Buelens

‘Den blok’ is voor iedereen een slopende periode. Druk, druk, druk en vooral heel veel leren! We moeten er allemaal door. Gelukkig is TAGMAG er voor de nodige ontspanning! Wij stelden 7 snelle vraagjes aan Bab Buelens, ‘Familie’-actrice en sinds kort ook TAGMAG Insider. Hoe gaat zij om met examens?!

Grootste afleiding tijdens het studeren?

Bab: "Series! Toen ik studeerde keek ik echt mega veel naar ‘Gossip Girl’ en hoe vaak ik elk seizoen al gezien had, ik bleef dat opnieuw kijken. (lacht)"

Ooit gespiekt tijdens een examen?

Bab: "Vroeger heb ik wel gespiekt, in het middelbaar. Dan deed ik panty’s aan en schreef ik op mijn been bepaalde wiskundeformules of zo. Als ik dat dan wilde zien, dan moest ik gewoon een beetje trekken aan die panty en dan kon ik dat er zo net door zien!"

Dat is dan ook jouw best spiektip?

Bab: "Ge moogt eigenlijk geen tips geven! (lacht) Maar dat was wel een hele goeie."

Gebruik je middeltjes om te studeren?

Bab: "Ah, Matcha thee! Dat klinkt mega zweverig, maar dat is groene thee en je kan Matcha poeder kopen en daar blijf je echt mega wakker van. Van koffie word je achteraf moe en van Matcha thee absoluut niet."

Ooit een examenblunder voorgehad?

Bab: "Ja, toen ik op de universiteit zat heb ik ooit mijn examen echt volgeschreven. Maar echt met dingen waarvan ik dacht dat ze juist waren en dan heb ik een nul gekregen. Ik had echt alles ingevuld! (lacht)"

Er wordt gezegd dat studenten meer masturberen tijdens de blok. Is dat bij jou ook het geval?

Bab: "(lacht) Neen, ik denk dat dat altijd wel hetzelfde is gebleven. Een eerlijk antwoord!"

1 tip voor de blokkende student?

Bab: "Blijven gaan en niet opgeven! Op momenten dat je denkt dat je het beu bent om te studeren: je bent het eigenlijk niet beu. Als je achteraf dan kijkt dat je uw zomer kwijt bent, dat is veel harder. Dus gewoon blijven gaan! Dat vond ik echt wel heel moeilijk en ik denk dat dat de key is."

Blijven gaan en niet opgeven!

Bab, TAGMAG Insider