2018 The Graduates
Lifestyle
Travel

5 redenen waarom jij mee moet met The Graduates!

13-03-2018 11:51
Geschreven door Sara Bouvry
Comment

The Graduates trekken deze zomer naar dé vakantieplaats bij uitstek: Lloret de Mar! Daar wil jij toch ab-so-luut bij zijn?! Mocht je nog steeds niet overtuigd zijn, sommen we snel nog enkele redenen op. 

Feesten Als De Beesten

Lloret de Mar is hét feestparadijs voor elke jonge ziel. Wanneer de neonlichtjes in de hoofdstraat aangaan is het startschot gegeven. Daar bevinden zich dan ook de beste bars, clubs en discotheken. Iedere avond nemen The Graduates één bepaalde top-discotheek volledig over. 

Vrienden Maken

Honderden zesdejaars samen op reis: dat schept een band. Deel je avontuurlijke verhalen en onvergetelijke schoolbelevenissen die je ooit maakte met elkaar. Of maak gewoon nieuwe #memories, want daar draait het toch om?! 

Zon, Chillen en Bruinen

Zon, chillen en bruinen. Van deze combinatie is nog nooit iemand weggelopen. Beeld jezelf al maar in op één van de hemelse stranden onder de Spaanse zon met een cocktail in de hand en een hotte bink of knappe griet naast je. Begint het al te kriebelen? ;-)

Zalige Activiteiten

Op Lloret is natuurlijk nog veel meer te doen naast feesten en zonnen! Voor The Graduates is een zalig activiteitenpakket voorzien waar onder andere paintball, een boat party en een trip naar Barcelona in zitten! Al dit leuks uit the activity pack wordt super voordelig aangeboden! 

2 Top Insiders

Niemand minder dan de TAGMAG-insiders Jamie-Lee Six en Fabian Feyaerts zullen jullie vergezellen! Zij zorgen ervoor dat je je geen seconde verveelt en dat de sfeer op-én-top blijft! 

Meer informatie vind je terug op thegraduates.be! Wacht niet te lang om je in te schrijven!