2017 D5R Film
Entertainment
Movies

D5R (De 5 Redenen) waarom je 'D5R De Film' moet zien!

10-02-2017 10:00
Geschreven door Arno Tierens
Comment

Nog een week tot 'D5R De Film' in première gaat. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Toch moet je zeker naar de film van 'D5R' gaan kijken, omdat...

...we definitief afscheid moeten nemen van 'D5R'.

Na 4 seizoenen op Ketnet komt er helaas een einde aan de vriendschap van 'D5R'. In september 2014 leerden we ze voor het eerst kennen: Amber (Jamie-Lee Six), Kyra (Liandra Sadzo), Leyla (Angela Jakaj), Vincent (Thijs Antonneau) en Wout (Sander Provost). Met deze langspeelfilm kunnen ze in schoonheid afsluiten.

...er veel gastacteurs hun opwachting maken.

Naast de vaste personages krijgen ook DJ Regi Penxten, choreograaf Ish Ait Hamou, Ketnet-held Maureen Vanherberghen, Hans Bonte (burgemeester van Vilvoorde) en Andy Peelman (inspecteur Koen Baetens uit 'De Buurtpolitie') een rol in het verhaal.

...we door de trailer weten dat het verhaal spannend gaat zijn.

Uit de trailer kunnen we afleiden dat de vijver in het park moet worden afgebroken. Om plaats te maken voor een parking! Dat willen de vrienden niet zomaar laten gebeuren. Ze gaan een benefiet organiseren.

...de titelsong 'If You Believe' werd ingezongen door Maureen.

Maureen Vanherberghen (van De Ketnetband en 'Helden') zingt ook de soundtrack in van de film. Het nummer 'If You Believe' werd geschreven door Regi Penxten.

...het een beire coole film wordt!

Dat zegt genoeg, toch?

TAGMAG geeft 100 duo-tickets weg voor deze première. Neem hier deel aan de wedstrijd!

De film van 'D5R' is vanaf 22 februari 2017 te zien in de bioscoop.