2017 Entertainment Moederdag
Lifestyle
Things to do

5 low budget cadeautjes voor Moederdag

13-05-2017 11:00
Geschreven door Kirsten Goedgezelschap
Comment

Ben je vergeten dat het morgen Moederdag is? Of heb je gewoon een beperkt budget om een cadeautje te geven? Dan zijn hier 5 low budget cadeautjes die je mama even leuk zal vinden!

Bloemen

Het is misschien cliché, maar blijft wel leuk. Geef haar gewoon een grote bos bloemen of een roos met daar een eigengemaakt kaartje met een lief tekstje bij.

Gedicht

Schrijf zelf een gedicht voor je mama. Niets beter dan een zelfgemaakt gedicht waarin je zegt hoeveel je van haar houdt en ze de beste mama ooit is! 

Een leuke foto

Kies een leuke foto van jullie samen en kader die mooi in. Op de achterkant van het kader kan je met een stiftje nog een leuke boodschap schrijven voor haar. Zal ze zeker leuk vinden!

Een lekker ontbijt

Sta iets vroeger op en maak zelf een ontbijtje klaar met een versgeperst fruitsapje erbij. Niets beter dan wakker worden met een lekker ontbijt! Haar dag is sowieso gemaakt.

Qualitytime

Maak eens wat tijd voor wat qualitytime met je mama. Ga samen op stap, iets drinken, wat wandelen, shoppen, lunchen, maakt niet uit. Je mama vindt het hoe dan leuk dat je tijd met haar wil doorbrengen! 

Je kan deze tips zeker ook combineren. Hoe dan ook, je mama zal zeker blij zijn want je hebt aan haar gedacht en dat is het belangrijkste! 

Newsroom